Tisak na šalice - tisak na šalice po želji
Objavila      01.09.2023.     Home , Beatus - korisne objave   Komentari 0
Tisak na šalice - tisak na šalice po želji

Tisak na šalice - tisak na šalice po želji


Zagrijte ruke i srce dragoj osobi šalicom koja je prilagođena upravo njoj, a može sadržavati fotografiju, poruku, citat ili poseban dizajn.

Kreirajte poklon s kojim će započinjati radosno svaki novi dan uz prilagođen dizajn šalice.

Ah. Taj prvi gutljaj vrućeg napitka. Ima li što bolje? Što je s vašom kavom ili čajem u personaliziranoj šalici? Pijuckajte polako dok gledate slike svoje djece ili kućnih ljubimaca, poruku ili samo zabavan dizajn koji volite. To je poseban osjećaj, ako nas pitate.

Poklon za svakoga


Bilo da tražite promišljen dar za blagdan ili rođendan, šalice s fotografijama po narudžbi izvrsne su za svakoga na vašem popisu. Pristupačne i jednostavne za prilagodbu, foto šalice slatki su darovi za obitelj, prijatelje, pa čak i kolege. Šalica s bebom (ili kućnim ljubimcem) po narudžbi bit će predivan dar za bake i djedove - i vlasnike kućnih ljubimaca. Želite začiniti stvari? Dodajte smiješan citat ili šašavu fotografiju koja će im izmamiti osmijeh na lice.

A ako tražite način da vaš logotip bude zapažen i izgradite svijest o robnoj marki, naše šalice po narudžbi za tvrtke su idealne – s dostupnim velikim količinama.

Stvaranje je jednostavno


Otisnutu šalicu jednostavno je izraditi kao i uživati u njoj. Za početak istražite našu galeriju potpuno prilagodljivih opcija dizajna. Već imate dizajn? Možete ga učitati pomoću našeg alata. Nakon što pronađete favorita, prilagodite ga dodavanjem svojih detalja i odabirom opcija boja koje vam se najviše sviđaju. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo, a vaša će šalica biti spremna za korištenje - ili poklon - za samo nekoliko dana.

Comments

Log in or register to post comments

Pretraga članaka

Novi članci

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje iskustvo na našoj web stranici.