Kip Blažene Djevice Marije - Trudna Blažena Djevica Marija

24,90 €
PDV se ne obračunava

Kip Blažene Djevice Marije - Trudna Blažena Djevica Marija visine 20 ili 25 cm
Bijele boje u imitaciji mramora

Ovaj jedinstveni 3D printani kip Blažene Djevice Marije, poznat i kao Trudna Marija, izrađen je s pažnjom i ljubavlju prema detaljima. Ovaj kip simbolizira svetost i milost Blažene Djevice Marije u trenutku njezine trudnoće, pružajući inspiraciju i duhovnu podršku onima koji ga posjeduju.

Veličina : 20 cm
Količina
Dodaj na listu želja
Dostupno za narudžbu

  Sigurnosna politika

Garantiramo sigurnost proizvoda za korištenje i kupovinu.

  Politika isporuke

Osiguravamo dostavu proizvoda unutar EU.

  Pravo povrata

Proizvod je moguće vratiti unutar 14 dana od primitka.

Certificirano sigurno plaćanje karticama

Kip Blažene Djevice Marije - Trudna Blažena Djevica Marija

Statua Blažene Djevice Marije trudne
Izrađen od PLA filamenta
Biološki razgradljiv, nije štetan za okoliš
Moguće je u potpunosti reciklirati proizvod
Nije otporan na vanjske utjecaje i toplinu
Hrvatski proizvod

Ključne značajke:

 • Visokokvalitetni materijal: Izrađen od izdržljivog i ekološki prihvatljivog PLA materijala, ovaj 3D print osigurava dugotrajnost i očuvanje svih detalja.
 • Precizni detalji: Napredna tehnologija 3D printanja omogućava izradu preciznih i finih detalja koji dočaravaju ljepotu i milost Blažene Djevice Marije.
 • Dimenzije: Dostupan u različitim veličinama kako bi se prilagodio vašem prostoru i potrebama, od manjih kipića za osobnu pobožnost do većih kipova za crkve i kapelice.
 • Laka održivost: Površina kipa je jednostavna za čišćenje i održavanje, osiguravajući da vaš kip uvijek izgleda najbolje.

Prednosti:

 • Duhovna inspiracija: Ovaj kip predstavlja simbol nade, vjere i ljubavi, savršen za one koji traže duhovnu inspiraciju i utjehu.
 • Umjetničko djelo: Kombinacija tradicionalne ikonografije i moderne tehnologije 3D printanja stvara jedinstveno umjetničko djelo koje će obogatiti svaki prostor.
 • Personalizirani poklon: Idealan za poklon vjernicima, svećenicima ili kao dar za posebne prilike poput krštenja, krizme ili vjenčanja.
 • Univerzalna primjena: Pogodan za kućne oltare, crkvene prostore, kapelice ili kao dekorativni element u vašem domu.

Primjena:

 • Osobna pobožnost: Postavite kip u svoj dom ili osobni prostor za molitvu kako biste se prisjetili milosti i zaštite Blažene Djevice Marije.
 • Crkveni prostori: Idealno za crkve, kapelice i druge vjerske objekte, gdje može služiti kao element za pobožnost i kontemplaciju.
 • Poklon: Savršen dar za sve vjernike, posebno za one koji cijene umjetnost i duhovnost.

K0003

Imamo još 3 sličnih proizvoda

Dostupnost: 20 Na skladištu

Kip Blažene Djevice Marije -  Čudotvorna Gospa visine 20 ili 25 cm
Bijele boje u imitaciji mramora

Ovaj kip Blažene Djevice Marije - Čudotvorne Gospe idealan je za osobnu duhovnost, dekoraciju crkvenih prostora, ili kao poseban dar za krštenja, krizme, vjenčanja i druge vjerske svečanosti. Njegov prisutni dizajn i kvalitetna izrada čine ga savršenim dodatkom svakom domu ili sakralnom prostoru.

Dostupnost: 20 Na skladištu

Kip svetog Josipa s Djetetom Isusom u naručju visine 20 ili 25 cm. Sveti Josip je jedan od najvažnijih svetaca u kršćanstvu, poznat kao zaštitnik obitelji i radnika. Kipovi koji prikazuju svetog Josipa s Djetetom Isusom simboliziraju očinsku ljubav, zaštitu i brigu. Ovi kipovi često se koriste u crkvama, domovima i vjerskim institucijama kao simbol vjere i pobožnosti. Bijele boje u imitaciji mramora.

Dostupnost: 20 Na skladištu

Kip Blažene Djevice Marije - Gospa Lurdska visine 20 ili 25 cm
Bijele boje u imitaciji mramora. 

Iskusite duhovnu ljepotu i nadahnuće s našim precizno izrađenim kipom Blažene Djevice Marije - Gospe Lurdske, kreiranim pomoću 3D printanja. Ovaj elegantan kip izrađen je od visokokvalitetnog PLA materijala, poznatog po svojoj ekološkoj prihvatljivosti i trajnosti. Svaki detalj je pažljivo oblikovan kako bi se osigurala vjernost i preciznost izrade.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje iskustvo na našoj web stranici.