Košarica

Popis proizvoda po brandu Beatus

Priča o Beatusu (ex. SaRaLu) je priča o obitelji, zajedništvu i prijateljstvu. Naš životni i poslovni moto može se opisati riječima Majke Tereze "Nismo svi stvoreni da radimo velike stvari. Ali zato možemo raditi male stvari s puno ljubavi." Mi radimo male stvari, ali ulažemo puno ljubavi i puno ljubavi dobivamo nazad. Naš je uspjeh u osmjesima vas koji nosite naš nakit ili molite s našim krunicama. 

Nakit izrađujemo od poludragog kamenja, bisera ili koralja jer su prirodni i ne postoje dvije iste perlice. Uz dodatak metalnih ili srebrnih komponenti zaokružujemo svaki predmet u jednu cjelinu koja ima svoju priču. 

Aktivni filteri

Dostupnost: 99 Na skladištu

Gospina krunica - ahat ljubičasti - personalizirana

Ručno rađena Gospina krunica od poludragog kamena ahat i metalnih komponenti. Napravljena je s kopčom pa se može nositi i oko vrata.

Ime/imena koje želite na krunici upišite u polje za prilagođavanje proizvoda.

Dostupnost: 100 Na skladištu

Narukvica “Jesus”

Narukvica kao desetica krunice, od poludragog kamena ahat s privjeskom “Jesus” od nehrđajućeg čelika te drugih metalnih komponenti. Narukvicu je moguće po želji personalizirati.

Dostupnost: 100 Na skladištu

Bookmarker "Rosary"

Označivač stranica ili popularni bookmarker kao desetica krunice. Izrađen od kombinacije poludragog kamenja i češkog kristala te metalnih komponenti. Na označivaču se nalazi metalni križić i Čudotvorna medaljica.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje iskustvo na našoj web stranici.